Sundhedsstyrelsen – Aldersgrænse for salg

Kurv

Du har ingen varer i kurven.

x
Fjern

Subtotal inkl. moms. Fragt beregnes ved betaling.

Tilføj note

Traktørstedet

Krenkerup Traktørsted er vores eget hyggelige udskænkningsområde, direkte i forlængelse af bryggeriet.

Her serverer vi friskbrygget fadøl, lette anretninger og hyggelig stemning året rundt. Du kan ofte se brygmesteren i aktion og altid nyde de naturskønne omgivelser. Ved Traktørstedet finder du også vores portsalg, hvorfra du kan købe øl, glas og gaveæsker med hjem. Når vejret er til det, er det desuden muligt at sidde i vores hyggelige gårdhave. Se åbningstider længere nede på denne side.

Krenkerup Traktørsted er stedet for godt selskab og hyggeligt samvær for både lokale og besøgende i området, og vi arrangerer ofte rundvisninger og ølsmagninger i de unikke omgivelser. Køb billet til aktuelle events her

Ønsker du at reservere bord? 
Ring til os på 54 70 54 85 i vores åbningstid (tryk 2 for Traktørsted). Du kan også sende os en mail på info@krenkerup.dk

Vi ser frem til jeres besøg!

Åbningstider for Krenkerup Traktørsted og Portsalg:

 

Åbningstider Juni 2024:

 

Fredag 21/6 kl. 14-18

Lørdag 22/6 kl. 12-18

Søndag 23/6 kl. 12-16

 

FRA DEN 24/6 2024 TIL OG MED DEN 31/8 2024:

KRENKERUP TRAKTØRSTED HAR ÅBENT ALLE DAGE KL. 12-18

 

Hvorfor Krenkerup 'Traktørsted'? Et traktørsted var tidligere betegnelsen for restaurationer uden for byerne, ofte i nærheden af seværdigheder i naturen. På den måde var de steder naturlige mål for borgerskabets udflugter.


Job på Traktørstedet

Vi søger løbende smilende og servicemindede medarbejdere til traktørstedet. Du skal være fyldt 18 år, have erfaring med restaurant/café arbejde, kunne arbejde hurtigt og effektivt – men samtidig have overskud til smil og god service. Du skal have en god ordenssans, god fysik og stor lyst til at arbejde på Danmarks flotteste bryggeri.

Hvis det lyder som dig, så send ansøgning med foto til info@krenkerup.dk

Flaskeposten

Modtag vores nyhedsbrev, og vær opdateret om nye varianter, begivenheder og meget andet.