Sundhedsstyrelsen – Aldersgrænse for salg

Kurv

Du har ingen varer i kurven.

x
Fjern

Subtotal inkl. moms. Fragt beregnes ved betaling.

Tilføj note

Stakitøl

Er du nærtboende eller blot lægger vejen forbi Krenkerup, kan du komme forbi bryggeriet og købe en flot 2-liters specialflaske med frisktappet fadøl.

Og du kigger bare forbi og får fyldt op igen, når tørsten melder sig. Vi kalder det 'Stakitøl'.

For mange år siden havde vi et mejeri på godset, hvor lokale hver dag kom forbi og hentede mælk og is med hjem. Vi fortsætter traditionen på bryggeriet, hvor du nu kan komme og købe din egen 2-liters specialflaske med god lokal øl – lige til at fylde op igen og igen. Du får frisktappet fadøl direkte fra hanerne på Traktørstedet ved bryggeriet, som du tager med hjem og nyder. Første gang betaler du for flasken med øl. Og når tørsten melder sig, kan du bare kigge forbi og få fyldt din flaske op igen – til en rigtig god pris naturligvis.

Fakta om rengøring

  1. Når du har tømt flasken, skyller du efter i varmt vand, og rengører med børste. Brug ikke sæbe.
  2. Du fylder flasken halvt op med varmt vand og tilsætter 2 teskefuld Soda – ryst grundigt og brug børsten igen. Husk proppen inden du ryster :-)
  3. Til slut skyller du efter 2 gange i rent vand  og sætter flasken til tørre – det er bedst, at den er helt tør før næste opfyldning.

Få stakitnyt på mobilen

Modtag SMS omkring Stakitøl, tilbud og særopfyldninger. Send “Krenkerup stakit” til 1204. *Koster kun alm. SMS-takst. Ønsker du senere at framelde dig SMS-tjenesten, skal du sende “Krenkerup slut” til 1204.

Stakitøllens oprindelse

Stakitøl var en 5 og 10 liters flasketype, der oprindelig blev indført i 1930’erne, fordi de var nemmere at rengøre end de små øl-ankere. Flaskerne blev påført trærammer, der mindede om et stakit, så de var lettere at transportere. Krenkerup Stakitøl er tilpasset vores tid, og er i en 2 liters specialflaske uden træramme – det bringer æstetikken frem på frokostbordet.

Flaskeposten

Modtag vores nyhedsbrev, og vær opdateret om nye varianter, begivenheder og meget andet.