Kontakt os

Lancering af Krenkerup Imperial Myntestout

Vi har en mørk spændende nyhed klar til jer. Siden sommeren 2017 har vi brygget på en velsmagende øl med en ordentlig portion styrke og en behagelig friskhed. ‘Krenkerup Imperial Myntestout’ er navnet, og nu er vi klar med det eksklusive bryg.

Krenkerup Imperial Myntestout er en traditionel overgæret Imperial Stout. Friskheden kommer fra mynte og varmen i kinderne skyldes den høje alkoholprocent på hele 8,3 %. Den velafbalancerede, bløde og fyldige øl er en ‘Limited Edition’ hvilket betyder, at den er brygget i et stærkt begrænset antal.

Lørdag den 10. februar kan du smage nyheden som én af de første. Vi inviterer til lancering på Krenkerup Traktørsted fra 11-15 og alle er velkomne. Vores nye variant er på hanen, og vi sørger for ekstra siddepladser i bryggeriet, hvis det bliver nødvendigt.

OM KRENKERUP IMPERIAL MYNTESTOUT
En Imperial Stout er på en måde den traditionelle Stouts storebror, fordi den indeholder endnu mere alkohol og endnu mere smag. Krenkerup Imperial Myntestout er en rigtig nydeøl med en let sødme, der giver varme i kroppen og har en hel del styrke. Den har en smule maltbittterhed, og så har vi tilsat mynte for en behagelig aroma. Farven en sort og skummet er dejlig brunt med små bobler.” siger Alexander Ennen, der er Brygmester på Krenkerup Bryggeri.

Find begivenheden på Facebook