Kontakt os

Lancering af juleøl!

Årets juleøl er lanceret!

Kalenderen siger oktober, og julen nærmer sig. På Krenkerup Bryggeri er vi helt klar med årets to juleøl. Vi har, traditionen tro, brygget to juleøl; Den traditionelle med krydderier, og en speciel kun til julen 2019.

Den traditionelle juleøl er en smuk karamelfarvet øl med et fast og flot skum og en smag af hjertelig højtid. Den er let, men smagfuld, og inspireret af en typisk krydret Ale.

Årgangjuleøllen er dog helt anderledes. I år har vores brygmester brygget en traditionel Schwartzbier med masser af smagsnuancer. Han har blandt andet brugt Münchner og Carafa malte, til at skabe den smukke øl. Øllen fremstår næsten helt sort i glasset, med en fin afdæmpet duft af ristet kaffe og karamel. På trods af dette fremstår øllen ikke tung, men nærmere rund og blød og med en fin tør finish. Maltkroppen og humlen giver hinanden modspil, men i en fin balance. Glæd dig til en yderst velsmagende øl, der klæder julemaden og skaber god stemning omkring julebordet.

Glæd dig til at smage dem!

 

Begge varianter kan købes på Krenkerup Traktørsted, eller hos en af vores mange forhandlere. Du kan læse med om Krenkerup Juleøl her, eller om Krenkerup Årgangsjuleøl her.