Kontakt os

Europas bedste stout brygges på Krenkerup

For kort tid siden blev det officielt; Europas bedste stout bliver brygget på Lolland! Vi har vundet guld i europas største og mest anerkendte øl-konkurrence.

Smilene har været ekstra store siden vores Brygmester, Alexander Ennen, fik overrakt en guldmedalje ved den prestigefyldte konkurrence ‘European Beer Star 2018’. Overrækkelsen fandt sted på Brau Beviale i Nürnberg, Tyskland, hvor hele holdet bag øllen var tilstede.

Det er ‘Krenkerup Stout’ der har vakt begejstring hos de 144 jury-medlemmer, der i begyndelsen af oktober blindsmagte de mange indsendte øl. Mere end 2.344 registrerede øl (9 % mere end i 2017) fra 51 lande på tværs af alle kontinenter blev smagt, og der blev uddelt bronce, sølv og guldmedaljer til de absolut bedste. Og guldmedaljen for bedste Stout tilfaldt altså Krenkerup Bryggeri.

Vi er meget glade os stolte, for at vinde guld ved European Beer Star er et kæmpe skulderklap, og er en anerkendelse af, at vores vedholdenhed omkring kvalitet og det klassiske og traditionelle øl-håndværk bærer frugt.

Vores Stout er en ægte kvalitetsøl uden Enumre, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer! Det mener vi bestemt gavner det endelige resultat, og det synes dommerne heldigvis også.

Det er tredje gang, at Krenkerup Bryggeri får en guldmedalje med hjem til Lolland fra den prestigefyldte konkurrence. I 2011 vandt vi guld for deres ‘Rauch’ og i 2012 var det ‘Doppel Bock’ der fik den eftertragtede guldmedalje. Krenkerup Bryggeri er således det første danske bryggeri nogensinde, der har vundet tre guldmedaljer ved European Beer Star.