Kontakt os

Høstfest 2018

Lørdag d. 25. august kl. 10-17 inviteres der igen til stor høstfest i smukke omgivelser ved Krenkerup Gods og Bryggeri. Igen i år er entré og parkering gratis, og som noget nyt i år afholdes der Høstgudstjeneste i noget utraditionelle rammer.

Traditionen tro fejres høsten den sidste lørdag i august i de smukke gamle rammer ved Krenkerup Gods og Bryggeri. Dagen igennem hyldes det gamle håndværk og livet på landet, når dedikerede håndværkere og foreninger viser deres evner frem og giver publikum et sjældent indblik i deres arbejde.

Til Krenkerup Høstfest kan man således møde blandt andre smeden, væveren og børstenbinderen, og alle kan opleve hvordan der blev høstet, pløjet og tærsket i marken i gamle dage. Dagen igennem er der aktiviteter for alle aldre; klappedyr, fåreklipning, hyrdehundeshow, jægere der fremviser vildt, biavl, hestevognskørsel, bueskydning, gamle traktorer, musik og meget meget andet. En række lokale fødevareproducenter og forhandlere deltager også i Høstfesten og inviterer til marked i og omkring den gamle hestestald.

Høstgudstjeneste, auktion og poloopvisning

Årets høstfest byder både på velkendte aktiviteter fra de tidligere år, men en hel del nyheder præger også programmet. Blandt andet tages godsets flotte gamle halmlade for første gang i brug, og danner rammen om en ganske særlig høstgudstjeneste. Patrick Reventlow-Grinling siger: ”Krenkerup Høstfest er en hyldest til livet på landet og høsten, og intet er mere oplagt end at fejre det med en Høstgudstjeneste. Klokken 11 den 25. august omdannes Krenkerups store halmlade derfor til kirkesal, og Johannes, der er provst og sognepræst i Radsted, forestår en høstgudstjeneste. Efter gudstjenesten tager Lau der er Auktionarius over og styrer slaget, når der afholdes auktion til fordel for børn i Radsted. Alle er velkomne til at byde ind med effekter der kan bydes på i den gode sags tjeneste, og vi håber naturligvis, at auktionen bliver både sjov at overvære og indbringende for xx.”

En anden af årets nyheder er en poloopvisning på den netop indvidede polobane ved Krenkerup Gods. Efter opvisningen vil der være mulighed for at prøve kræfter med sporten, når en engelsk poloinstruktør guider og underviser alle der har mod på det.

Uden mad og drikke…

Ingen Høstfest uden mad og drikke. En række lokale restauratører sælger derfor mad på dagen, mens Krenkerup Bryggeri sørger for drikkevarerne.

LÆS MERE OM KRENKERUP HØSTFEST HER